top of page

RUNDT BAKKEVIK BRYGGE

Det er mange aktiviteter på Bakkevik Brygge. På varme sommerdager anbefaler vi å besøke strendene i Bremangerlandet. Grotlesanden og Vetvika er de beste! Spør oss , om du trenger en vei-beskrivelse.

Det finnes mange  naturskjønne omgivelser og tur-stier i Bremangerlandet. Vi har plukket ut våre favoritter.

FISKE

Det finnes mange fiske muligheter rett utenfor Bakkevik Brygge. Vennligst snakk med oss ​​om de beste plassene før du kjører ut. Bakkevik Brygge kan også leie ut  ulike fiskeutstyr og teiner. Siden utvalget er begrenset, er det viktig å bestille på forhånd.

SYKLE

Hvis du liker å sykle er det utallige muligheter. Kalvåg ligger bare 30 minutter unna, og dersom sola skinner ,å du være klar for å  nyte Grotlesanden, ca 40 minutter fra Bakkevik Brygge. Hvis du leier en av våre motorbåter vil du bruke ca 15 minutter både til Kalvåg og Grotlesanden. Vetvika er også verdt en tur.  Det er mange som vil si at strendene er  nok i topp klassen når det gjelder naturlig skjønnhet på våre breddegrader.

ROCK CLIMBING

Det er mange aktiviteter på Bakkevik Brygge. For eksempel Holehornet, som ligger 250 meter over havet. Der oppe har du en fantastisk utsikt over hele Bremangerlandet og havet. Turen til toppen tar ca en time ,en rolig tur som og passer for alle.

For de som er godt trent og i god form, passer det sannsynligvis  best med Hornelen , en uforglemmelig tur. På toppen vil du finne deg selv i Nord-Europas høyeste sjøklippe med utsikt over det store havet. Hvis du tør, kan du se over kanten. Det er  nesten 1000 meter over havet !

SOL OG BAD

På varme sommerdager er det mange som svømmer ut fra bryggen på  Bakkevik Brygge. Du kan velge å være "hjemme" på Bakkevik for sol og bading, men vi anbefaler en tur til en av de "Karibiske" strender- Grotlesanden eller Vetvika. To av de vakreste strendene i Norge!

bottom of page